Zoeken naar overheen lichaam

Uw zoekactie voor overheen lichaam leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Avond lekker jou verwennen
Hey, ben man van 28j, 1m83, normale lichaamsbouw, niet roker, discreet, hygiënisch. Ben op zoek naar een vrouw om lekker te verwennen. Beginnen met elkaar rustig wat te leren kennen, eventueel een massage terwijl ik je rustig uitkleed en we elkaar opgeilen. Ik verwen graag een ander, vooral beffen. Hier mag je van genieten zolang je wilt, ik ga door tot je volledig voldaan bent. Standje mag je natuurlijk ook kiezen, ik vind het zelf geil als je op me komt zitten. Ik verwacht niets terug van jou maar sta wel open voor meer als jij dit ook zou willen. Als er een klik is wil ik ook vaker afspreken om je lekker te verwennen. Hopelijk heb je interesse en kunnen we iets afspreken!  

Avond lekker jou verwennen
Tantra Lover 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gratis Tantra Massage voor Dames
Ik bied gratis aan huis of op locatie een intieme tantra massage aan (enkel voor dames, geen koppels) waarbij ik in een rustige ontspannende sfeer alle plekjes van je lichaam zachtjes aanraak en stimuleer zodat de energie opnieuw loskomt en je volledig ontspannen de wereld weer aankan....  
Axl 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
Naaktstrand 65 jaar Antwerpen - Brasschaat
Welke DAME vergezelt mij naar zon, zee en strand in Vrouwenpolder?
Na al de regen die over ons gekomen is, mogen we hopen dat we een mooie, warme (hete) zomer krijgen. Ik hou enorm van zon, zee en strand. Het NAAKTstrand in Vrouwenpolder (Zeeland – Nederland) is dan een uitgelezen bestemming. Immens groot, proper strand, zalig water, lekkere strandbar. Wat wil je nog meer? Maar alleen is maar alleen. Daarom zoek ik een leuke, mooie, fijne dame (>1 mag ook) (40-60) om, als die warme, zwoele dagen in aantocht zijn, samen enkele ontspannen uurtjes door te brengen op het NAAKTstrand. Lekker stoeien in de zee. Dames voor wie het misschien de eerste keer is .... op een dergelijk strand word je wellicht “gezien”, maar zeker niet “bekeken”. Dus gooi die schroomheid maar over boord en geniet voluit. Geef "heel" je lichaam maar een mooi kleurtje. Bij interesse geef ik je graag verdere persoonsgegevens. Zo kunnen we, op tijd en stond, leuke afspraken maken. Ik kijk er alvast naar uit. Raymond  
Wout 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar passie
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar passie
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere vrouw gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
Tantra Lover 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gratis Tantra Massage voor Dames
Ik bied gratis aan huis of op locatie een intieme tantra massage aan (enkel voor dames, geen koppels) waarbij ik in een rustige ontspannende sfeer alle plekjes van je lichaam zachtjes aanraak en stimuleer zodat de energie opnieuw loskomt en je volledig ontspannen de wereld weer aankan....  
Dr D 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Yoni massage
Al gehoord van een yoni massage? Dit is een algehele relaxerende massage waar er aandacht is voor het ganse lichaam. Er is dus ook een bijzondere aandacht voor de yoni, Sanskriet voor vagina. Het is tevens een massagevorm uit de tantrische massage beleving. Zelf heb ik een opleiding genoten in de Oost-Indische massagetechnieken. Ik beschik zelf over een draagbare massagetafel, zorg voor de warme olie en de tantrische muziek.Indien het je zou triggeren of je wenst verdere uitleg, laat dan gerust een berichtje achter zodat we in wederzijds vertrouwen en respect duidelijke afspraken kunnen maken.  
Kusser 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tongzoenen, kussen, likken, beffen, facesitting ... en véél meer
Ik vind het zalig om een vrouw te tongzoenen, strelen, likken, beffen, facesitting, … Mijn motto : “Hoe langer hoe natter, hoe dieper hoe liever!” Rimmen (kontlikken) kan maar MET beflapje voor veiligheid. Ben 62 jr. jong uit N.Antw., met een mooi, slank, intiem geschoren lichaam (JIJ OOK!!), met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. Een “strak” kutje geniet enigsins mijn voorkeur, want ik hou ervan om mijn tong lekker tussen jouw lippen te “wringen”, op zoek naar …. ???. Verplaatsen/ontvangen kan. Jij draagt GEEN tattoos, piercings of lipstick!!!! Hygiëne en veiligheid zijn prioritair. Voel je een plasdrang, dan ga je waarschijnlijk “spuiten” (squirten). Graag in het mondje a.u.b.! Hmmm … lekker! Is de plasdrang écht … ook geen probleem. Laat maar vloeien! Let wel: ik zoek enkel een VROUW. Fakers … onthoudt julllie!! Er vindt steeds een ontmoeting plaats vooraf. Interesse? Graag info MET foto(‘s). Is er de “klik”, dan stuur ik de mijne.  
Vrijgezel 59 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Liefdescontact
Gestreeld worden, handen over uw lichaam, huid op huid, twee of drie uur langzaam, meeslepend genot. Bent u soms eenzaam of is uw leven saai en wenst u af en toe gezelschap? Ik ben een gepassioneerde, verzorgde, rustige man van 59 jaar, 1m80, 78 kg. Lichamelijk contact schept verbondenheid. Voel jij je aangesproken? Geniet van de liefde en behoud uw vrijheid. Groetjes van aan de zee! Dit alles zonder financiële bedoelingen. Je kunt zelf aangeven wat je wilt.  

Liefdescontact
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10